kunststoffenlaboratorium-logo

Stefaan Forment & Co werd opgericht op 6 januari 2014, als een adviesdienst voor de kunststofverwerkende industrie. Hiermee wordt de voortzetting van het kunststoffenlaboratorium gesticht door Bernard Forment verzekerd. Dit moderne bedrijf beschikt over een goed uitgerust laboratorium, praktische ervaring in industriële kunststoftoepassingen, een netwerk van industriële partners in de kunststoffenindustrie, praktische kennis van standaarden en richtlijnen.

 

Het laboratorium bezorgt de klanten niet alleen wetenschappelijk onderbouwde en goed gedocumenteerde meetresultaten, maar heeft ook oog voor een correcte interpretatie van de uitgevoerde analyses. Het meegeleverde advies wordt ten zeerste gewaardeerd door onze klanten.

 

Kunststoffenlaboratorium ‘Stefaan Forment & Co’ staat garant voor een betrouwbare, snelle dienstverlening tegen scherpe prijzen.

 

Bent u actief in de verwerking, recyclage en het verhandelen van kunststoffen, en bent u op zoek naar professioneel en wetenschappelijk onderbouwd advies binnen uw sector, aarzel dan niet om ons te contacteren!

EnglishBelgium